aupairaustralie.reismee.nl

De tijd vliegt!

Inmiddels ben ik alweer een maand en 10 dagen in Australie! 

Ik heb al een antal dingen gezien en ondernomen. Zo ben in in Bondi geweest, heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en ben ik op surfkamp geweest! 

Van 11 tot 21 Januari was is alleen thuis, best spannend als je net gearriveerd bent. Bijna elke dag was ik in de stad te vinden om andere au pairs te moeten :). 19 Januari vertrok ik ochtends naar een surfkamp in One Mile (vlak bij Port Stephens), de eerste dag gingen we de hele dag surfen, mega tof! Ook werd daarbij meteen duidelijk hoe gevaarlijk het surfen is, voorzichtig aan doen dus! Zondags zouden wij gan sandboarden, dit hebben wij niet gedaan omdat het vrijwel de hele ochtend regende en het bewolkt was. s'Middags hebben we een korte hik gedaan met een mooi uitzicht als beloning. Al met al een geslaagd kamp en zeker voor herhaling vatbaar! 

23 januari vertrokken we met het gezin s'ochtends naar Palm Beach om vanaf daar de boot naar 'The Basin' te nemen; lekker 5 dagen kamperen. Het was erg leuk maar omdat Michelle en ik niet echt leeftijdgenoten op het eiland hadden, verveelden wij ons steeds. Het plan was om ook Australia day door te brengen op het eiland. Eigenlijk wilden wij dat graag in de stad vieren dus vertrokken vrijdagochtend naar huis om zaterdag australia day te vieren. 

Wauw, Australia day wat was je geweldig!! Een super sfeer in de stad, overal muziek en iedereen was vrolijk (en dronken :p). Avonds hadden we een bbq en een pubcrawl. Laten we het er mar op houden dat wij erg genoten hebben!

3 Februari heb ik met een duits meisje(Mira) afgesproken die ik had leren kennen tijdens het surfkamp en een nederlandse jongen die we hadden leren kennen tijdens de Pubcrawl dat weekend. We gingen samen surfen. Wauw, echt een succes was het niet maar het was wel erg gezellig! 

Afgelopen week heb ik de oude au pair naar het vliegveld gebracht en begon mijn werk. Meteen lekker uitgetest door de kinderen natuurlijk! Nu nog erg opzoek naar een juiste manier om ze wat meer 'onder controle' te krijgen.

Vrijdag 8 Februari hadden we avonds een bbq van vrienden van mijn houtfamilie. Super leuke nieuwe mensen leren kennen en zo ook een nieuwe activiteit gepland; van Manly Beach naar Shelly Beach zwemmen! Ik ben benieuwd. Zaterdagochtend hadden ze weer afgesproken om de ochtend op het strand door te brengen. Geen probleem voor mij; kon ik weer oefenen met het surfen! Zondag weer met Mira afgesproken op het strand om te surfen met twee jongens, super gezellig. Helaas wel enorm verbrand, oeps!

Inmiddels probeer ik een kleine meeting te 'organiseren' op het strand komend weekend. Hopelijk wordt het leuk en houdt iedereen er nieuwe contacten aan over!

Reacties

Reacties

Mattie

Hallo Moniek.

Wat leuk om te lezen dat je het daar super naar de zin hebt.
Je hebt al veel beleefd en de tijd vliegt voorbij.
Lekker doorgaan met genieten en de groeten uit Oosterwolde van Mattie en Henk.

Mama

Fijn dat je het zo naar je zin hebt daar, dappere meid ben je hoor!!

Hennie Dijksma

Leuk moniek je belevenissen te lezen en dat je geniet daar v alles en al veel hebt gezien 👍🙋🏻

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active